Quimi Portet a l'Enderrock Sona

El 8 de març presentem la revista a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona

| 01/03/2016 a les 06:59h

Cada mes, la revista Enderrock porta els grups de portada a l'escenari, al cicle Enderrock Sona. En un format càlid i proper, els artistes conversen i presenten un petit tast de les noves cançons que han creat. Aquest mes el protagonista és Quimi Portet. Ens hi acompanyes?

Quimi Portet. Foto: Arxiu de l'artista


L'1 d'abril sortirà a la llum el novè disc en solitari de Quimi Portet: Ós bipolar (Música Global / Quisso Records). L'ha enregistrat a l'estudi 2 de Music Lan,  a Avinyonet de Puigventós, on ha estat com a casa, i és que el vigatà va traslladar-hi el seu material de gravació fa un parell d'anys. Tot plegat, ho explicarà en una entrevista en públic el proper 8 de març a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C. Rosselló, 515, Barcelona), en un nova edició del cicle Enderrock Sona.

Per tal d'arrodonir la vetllada, i en format show case, Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran el seu nou EP Verbena (Compartir Dóna Gustet / Fina Estampa). El duet de folk (veu i guitarra elèctrica) encarta aquest mes amb la revista Enderrock el seu primer treball remasteritzat, Remescles, acoples i melismes (autoeditat, 2016). 

No t'ho perdis!

Si vols assistir a l'Enderrock Sona només cal que omplis aquest formulari amb les teves dades i aconseguiràs una entrada doble. L'acte començarà a les 20h i les portes d'accés s'obriran a les 19.30 h.
Arxivat a: Enderrock