La discografia d'Ix! en descàrrega lliure

El grup s'ha acomiadat del seu públic a través de les xarxes socials

| 12/04/2016 a les 14:59h

La banda Ix! ha anunciat que plega veles de manera indefinida. Per acomiadar-se del públic, han posat tota la seva discografia en descàrrega lliure.

Ix! Foto: Marta Huertas.

L'any passat la banda va publicar el seu darrer àlbum, Vessants (Microscopi, 2015), un disc que respirava espontaneïtat. Però ni un any més tard han anunciat a través de les xarxes socials que pleguen. 

Els vallesans ja no faran cap més actuació de gira. No obstant això, aquest dissabte 16 d'abril tenien una actuació prevista en un concert solidari a la sala Salamadra de l'Hospitalet de Llobregat per ajudar a recollir aliments, el qual han anul·lat. Es tracta de l'últim de la gira Els músics no mengen, on participaran grups com Xeic!, Andreu Rifé i molts altres.
 
Malgrat baixar dels escenaris, Ix! han volgut regalar als seus seguidors tota la seva discografia. Així que tothom que ho vulgui pot descarregar-se de manera gratuïta a través d'aquest enllaç els discos dels vallesans: des del debut Autòmat infinit (CO6, 2008) fins al darrer Vessants, un total de sis treballs, la banda sonora de la pel·lícula Estació de l'oblit i un recull de rareses. 
Arxivat a: Enderrock, aturada indefinida, ix!, Vessants