El primer final de gira de Cesk Freixas

Serà el divendres 11 de novembre al Teatre SAT! de Barcelona

| 28/07/2016 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock, cesk freixas, cantautor, barcelona, cicle encisat
Cesk Freixas no ha fet mai un concert de final de gira per acomiadar algun dels seus discos. A la cinquena va la vençuda, i el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles tancarà l'etapa que l'ha dut arreu del territori amb les cançons de Protesta (Temps Record, 2014) el divendres 11 de novembre al Teatre SAT! de Barcelona. 

Cesk Freixas. Foto: Juan Miguel Morales

Fa més de tretze anys que el penedesenc actua als escenaris catalans i ja ha publicat cinc discos. Protesta (Temps Record, 2014) va ser guardonat amb el Premi Disc Català de l'Any 2015 i també el Premi Enderrock 2015 per vot popular a millor documental musical o DVD, ja que s'acompanya de l'enregistrament del concert del desè aniversari de l'artista. Enguany, però, Cesk Freixas ha publicat un recull de poesia, titulat Alè de taronja sencera (Tigre de Paper, 2016). 

Abans de posar-se a treballar en el sisè disc, Cesk Freixas organitza el seu primer final de gira. El concert tindrà lloc el divendres 11 de novembre en el marc del cicle EnciSAT i anirà acompanyat de banda i músics convidats. És el primer artista confirmat del cicle que impulsen Els Amics de les Arts al Teatre SAT! de Barcelona. Les entrades ja es poden adquirir aquíXèriff de Dr. Calypso
Xèriff de Dr. Calypso | Xavier Mercadé
Descobrim els artistes referencials de l'il·lustre cantant de Dr. Calypso
Artur Estrada a la sala Vol
Artur Estrada a la sala Vol | Juan Miguel Morales
Míriam Cano visita aquesta sala del Poblenou liderada pels membres de la cooperativa L'Afluent
Tarta Relena
Tarta Relena | Clàudia Torrents i Júlia Puig
El duet vocal ens parla del seu primer disc, publicat aquesta setmana amb el segell The Indian Runners
A final de l'any passat ja us vam parlar de Tarta Relena, aquelles dues noies (la Marta i l'Helena) que cantaven a capel·la i que ens avançaven una cançó de rebetiko ("Tou votanikou"). Doncs aquesta setmana el duet ha publicat el seu primer disc, de vuit cançons, amb el nom Ora pro nobis (The Indian Runners, 2019).
Lali BeGood
Lali BeGood | Arxiu grup
Estrenem el videoclip de "La vida secreta de les formigues", un cant ecologista i de respecte pels animals
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Estrenem el videoclip de "92", una cançó que forma part del proper disc del grup | L'àlbum 'Son' veurà la llum el proper 21 de gener