Sommeliers presenta el videoclip solidari "Tendresa"

L'objectiu és assegurar l’alimentació diària a infants de Madagascar

| 14/12/2016 a les 07:00h

El grup Sommeliers ha presentat a Barcelona  l’adaptació de "Tendresa", un tema de Lluís Llach amb arranjaments del músic, pianista i compositor Sergi Cuenca. L’objectiu de l’acte cultural és recaptar fons per assegurar l’alimentació diària dels nens i les nenes de l’ONG Yamuna a Madagascar.
Sommeliers. Foto: Arxiu del grup

"Tendresa" és un vídeo musical on les cinc joves integrants del grup apareixen sense instruments, reivindicant la importància de viure i sentir l’essència de les coses i de la lleugeresa del viatge i compartint amb l’espectador que “la tendresa neix amb el com, no amb el què”. I és que l’illa africana de Madagascar és un dels vint països més pobres del món i un 35% de la seva població pateix problemes de malnutrició. 

No és la primera vegada que el grup presenta un videoclip solidari. En aquest cas, Sommeliers han gravat un vídeo interpretant "Tendresa" que es va estrenar en primícia a la Sala Mompou de la SGAE a Barcelona el 13 de desembre. Però a més a més, durant l’acte interpretaran en directe quatre temes musicals, incloent la versió del conegut tema de Lluís Llach. Les altres cançons seran "La Plaça del Diamant" de Ramon Muntaner amb arranjament d’Eduard Vila; "L.O.V.E." de Nat King Cole amb arranjament Jordi Nus, i "Avui", cançó original seva.



El grup, format per Rocio Seligrat (veu), Violeta Paulina Sánchez (violí), Patricia Romero (piano), Teresa Noguerón (clarinet) i Laia Reverté (violoncel), va gravar "Tendresa" als estudis Medusa de Manu Guix abans de l’estiu. Els arranjaments són obra del compositor Sergi Cuenca, conegut per haver estat el director musical del Rey León Madrid. La masterització de l’audiovisual l’ha realitzat el tècnic i productor artístic, Ferran Conangla, i la gravació del vídeo ha anat a càrrec del periodista Eric Dexeus i de la cineasta Marta Riera, que ja ha treballat amb Sommeliers en anteriors edicions.
Arxivat a: Enderrock