Festivals

White Summer, el mercat amb música de Pals

Situat a Serres de Pals, del 5 al 27 d'agost el certamen reuneix una gran oferta de comerç artesanal i la combina amb espectacles artístics

| 05/08/2017 a les 14:00h

La Iaia
La Iaia | Alex Carmona
La cinquena edició del White Summer consolida aquest mercat a l'aire lliure com un dels espais de confluència artística, comercial i artesanal més importants de l'Empordà i, segurament, de Catalunya. Aprofitant el marc incomparable de La Masia Mas Gelabert del segle XII situada a Serres de Pals, el festival va aconseguir reunir l'any passat  l'espectacular xifra de 100.000 persones en les tres setmanes d'activitat.

Aquest any del 5 al 27 d'agost s'hi podrà trobar un enorme mercat de marques especialitzades en bijuteria, cosmètica natural, decoració i disseny, esports, infantil, joieria, calçat o ulleres. A més, l'oferta gastronòmica no es quedarà gens enrere, amb tots els tipus de cuina que ens poguem imaginar: experts en arrossos, en carns, en peix i marisc, en pizzes i pasta, en veganisme o en gelats.

Pel que fa a cultura cada dia hi haurà un extensa programació d'espectacles, tallers, conferències o exposicions d'art. El programa musical serà intens i cada dia hi haurà propostes d'alçada que no es veuen precisament com a complement de la gran oferta del White Summer. Tocaran al festival artistes com La Iaia, The Sey Sisters, in Crescendo, Pavvla, El Yiyo y el Tete, The Excitements, Pribiz, Halldor Mar, Los Mambo Jambo, Astrio, The Penguins, Derrumband, Morgan, La Banda Balca, Clarence Bekker, Vieux Farka Touré, Sofia Ellar, Rocío Soler o Howlin' Dogs.

Per consultar l'extensa oferta de música i espectacles consulteu la web del White Summer.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Pavvla, The Sey Sisters, La Iaia, mercat, Pals, White Summer, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.