Festival

Love of Lesbian i Norah Jones, entre les noves confirmacions del Festival Suite

El festival inaugurarà la quarta edició el 23 de gener al Gran Teatre del Liceu amb Els Amics de les Arts

Norah Jones, Tony Hadley i Luz Casal, entre els confirmats

| 04/12/2017 a les 13:50h

Love of Lesbian
Love of Lesbian | Noemí Elias
El Festival Suite ha anunciat el cartell de la quarta edició. La seva intenció és agrupar els millors artistes locals, nacionals i internacionals en una programació estable i de qualitat. Un cop més, tindrà lloc en un dels recintes més emblemàtics de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu.

El festival obrirà les portes el 23 de gener del 2018 amb Els Amics de les Arts –que ja van formar part del cartell de la primera edició del festival, l’any 2015– per presentar el seu disc Un estrany poder (Sony Music, 2017). De la clausura se n'encarregarà Love of Lesbian amb un concert especial el 9 de juny de 2018.

Amb més de dos milions d’àlbums venuts i dos premis Grammy, Gregory Porter actuarà el 16 de març a Barcelona. Tony Hadley –exmembre de Spandau Ballet– portarà el seu directe al Liceu el 23 de març. Una altra de les novetats és que la cantautora nord-americana Norah Jones presentarà el seu àlbum Day Breaks (Universal Music LCC, 2017) el 5 d’abril.

Luz Casal començarà la gira mundial que té preparada –i que la portarà als cinc continents– el dia 7 d’abril, i el torn de Pablo López serà el 27 del mateix mes. Presentarà l'àlbum que veurà la llum aquest desembre. Antonio José també pujarà a l’escenari del Liceu, el dia 30 d’abril. El cantant fa menys de tres anys que recorre escenaris, però ja ha fet una gira de més de 200 concerts que sumen 250.000 espectadors.

Un dels objectius del festival és que nous col·lectius s’apropin al Liceu, per complementar així l’activitat operística. Hi ha alguns concerts que ja tenen les entrades a la venda, i la resta sortiran aviat. Pots comprar-les al web del festival.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivals, love of lesbian, amics de les arts, Liceu, suite festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.