Festival

Els Catarres preparen nou disc per a l'abril

La banda presentarà el nou disc el 6 d'abril de 2018 al Poble Espanyol de Barcelona en el marc del Cruïlla de Primavera

| 21/11/2017 a les 11:11h

Els Catarres
Els Catarres | Juan Miquel Morales
Els Catarres van engegar fa tot just un any una aturada indefinida, ben bé quan es trobaven en el punt àlgid de la seva carrera musical i amb una gira per sales que quedarà per al record. Ara, la banda torna a la càrrega i anuncia un nou disc per a l'abril i un concert de presentació al festival Cruïlla en la seva edició de Primavera, que tindrà lloc al Poble Espanyol el 6 d'abril de 2018.

El grup ha explicat en roda de premsa que el seu quart disc serà més elèctric, amb cançons més potents i una banda més gran al darrere. Deixaran de ser acústics per passar a fer un àlbum que s'acosti més als directes que han fet fins ara recollint el camí marcat per l'anterior disc, Big Bang (Música Global, 2015). Els d'Aiguafreda el començaran a gravar el mes de gener.

A més, el trio presentarà l'àlbum en el marc del festival Cruïlla, a la segona edició del festival de Primavera que se celebrarà al Poble Espanyol el proper 6 d'abril de 2018. El Cruïlla aposta per la bona relació amb el públic i per la continuïtat estacional, per això ha deixat de ser una cita només estiuenca i passa a tenir edicions periòdiques de tardor i primavera. Les entrades per a la cita han sortit a la venda avui mateix al web del festival.

A la mateixa compareixença a l'Antiga Fàbrica Damm la banda s'ha mostrat convençuda que aquest serà el seu millor disc fins a la data. "Amb l'aturada que hem fet hem pogut conèixer altres cultures a partir de viatges i hem aconseguit nous sons i temàtiques", afirmen. Un cop més, barrejaran tots els estils dels quals beuen els components del grup i altres que han descobert en aquest any i mig. No han volgut explicar la temàtica de l’àlbum, però sí que seguiran donant molta importància a les lletres, com han fet sempre. 

L’any passat va tenir lloc la primera edició del Cruïlla de Primavera, protagonitzada per Txarango. Enguany, l'organització es llança a una segona volta.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Cruilla, Els Catarres, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.