actualitat

Roger Español: «No m'acostumo a veure-hi només amb un ull»

El músic, que ha perdut la visió de l'ull per una bala de goma l'1 d'octubre, explica com s'està adaptant a la nova situació en un vídeo de Metromunster

| 14/11/2017 a les 13:41h

Roger Español explica com es recupera de l'impacte d'una bala de goma a l'ull
Roger Español explica com es recupera de l'impacte d'una bala de goma a l'ull | Metromunster
El músic i saxofonista de The Harlock i Soweto, Roger Español, va ser un dels tristos protagonistes de l'1 d'octubre quan la policia nacional va disparar-li una bala de goma a l'ull a les portes de l'Escola Ramon Llull de Barcelona. En un vídeo de la productora Metromunster estrenat avui i titulat Stop bales de goma, el músic explica que està duent a terme un procés d'adaptació cognitiva, que té "pressa" per tornar a fer una vida normal i explica que encara ara, un mes després, depèn de la medicació per no sentir dolor ni patir marejos.

Español comenta que fa cinc o sis anys va deixar la seva feina al tercer sector per dedicar-se a la música, "que és la meva passió", i quins projectes musicals té entre mans. Després, passa a relatar com va ser per ell la jornada de l'1 d'octubre i com va ser víctima de la repressió policial al centre de Barcelona.

"El que més greu em sap és que no sóc només jo qui passa per tot això", diu, sinó que l'acompanyen els seus pares, amics, parella i el seu fill. Assegura que després de passar per aquesta experiència "el que desitjo sobretot és que ningú més hagi de passar pel mateix". Les bales de goma són una munició prohibida a Catalunya des de l'any 2014, quan el Parlament la va rebutjar després que Esther Quintana perdés l'ull per l'impacte d'una d'elles.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, 1 d'octubre, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.