concert

Soul, blues i cançó d'autor solidàries

El dimarts 8 de maig la sala Barts acollirà un concert solidari de Cesk Freixas, La Soul Machine i Damià Olivella

Els beneficis recaptats aniran destinats al servei per a adolescents en situacions vulnerables de la Fundació Hospital Sant Pere Claver

Cesk Freixas ofereix un concert a la plaça de Catalunya en suport a les acampades

| 25/04/2018 a les 16:00h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
La música negra desenfrenada de La Soul Machine, el soul reposat d'autor de Damià Olivella i la cançó protesta de Cesk Freixas s'uniran el proper 8 de maig a la sala Barts en un concert solidari. La vetllada musical, organitzada per la Fundació Hospital Sant Pere Claver, recaptarà fons per al projecte Consulta Jove, un servei d'atenció i prevenció precoç per als joves d'entre 12 a 21 anys. 

El cantautor de Riudebitlles actuarà prop d'una de les seves cançons més populars, "La petita rambla del Poblesec" (el carrer Blai), però a més a més presentarà el seu darrer disc d'autocrítica positiva, Proposta (DMusical, 2017).


Per la seva banda, el cançoner del manresà Damià Olivella es basarà en un repertori de blues-soul d'autor, amb revisitacions dels seus grans referents i també temes propis, recollits a Ànima blues (RGB Suports, 2018). 


A la festa solidària també s'hi sumaran La Soul Machine, la formació de les Terres de l'Ebre que fa tremolar els escenaris allà on va amb el soul i funk més canalla de l'últim treball, Una nota a la nevera (RGB Suports, 2018).


Les entrades valen 15 euros i es poden comprar a través d'aquest enllaç.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, barcelona, sala barts, fundació hospital sant pere claver, cesk freixas, la soul machine, concert solidari, damià olivella

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.