OPINIÓ

25x25 o la descoberta de 15 refugis

El cicle 25x25 ha servit per descobrir una quinzena de llibreries carregades d'amor i professionalitat

25 músiques còmplices han protagonitzat la celebració dels 25 anys d'Enderrock

| 05/12/2018 a les 10:00h

Llibres i música
Llibres i música | Juan Miguel Morales
Ahir es va tancar el cicle 25x25. Vam engegar-lo el dimarts 6 de novembre, i des d'aleshores hem estat durant 25 dies portant la música en directe a 15 llibreries de Barcelona. Diàriament. 

Ha estat bonic; hem descobert músics que tenen entre els plans de futur escriure llibres, o artistes que fa 25 anys que no llegeixen un llibre. N'hi ha de tot, i per a tots els gustos. Per a molts la lectura és indissociable de la música, i per a altres, una realitat paral·lela. I això ha estat possible gràcies a la complicitat dels 25 projectes musicals que s'han sumat a aquest bombardeig. Parlo de Paula Valls, Ivette Nadal, Xarim Aresté, Miquel Abras, Copa Lotus, Enric Montefusco, SuuRoger Mas, Donallop, Caïm Riba, La Folie, Carles Belda, Ferran Palau, David Carabén, Pol Fuentes, Bikimel, Gemma Humet, Guillem Roma, Jo Jet i Maria Ribot, Joan Colomo, Meritxell Gené, Joana Serrat, Exili a Elba, Cesk Freixas i Halldor Marr.

Sigui com sigui, hem conegut 15 projectes bonics. Els d'El Gat Pelut, la Casa Usher, La Carbonera Espai de Llibres, la Santos Ochoa - Fabra i Puig, L'Obaga, La Inexplicable, l'Alibri, Ona Llibres, l'Atzavara, la Rocaguinarda Cooperativa Cultural, l'Espai Contrabandos, La Laie - Pau Claris, Gigamesh, Documenta i Pebre Negre. Ara que venen èpoques de festes, us proposo que aneu a comprar-hi bones lectures, us ben asseguro que seran grans regals.
Especial: Enderrock 25 anys
Arxivat a: Enderrock, llibreries, llibres, 25x25, opinió, Enderrock25

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.