estrenes

Guiem Soldevila és nàufrag de somnis

El menorquí estrena el videoclip de "No s'enfonsa", una cançó basada en un somni de retrobament d'una persona estimada

| 20/12/2018 a les 13:30h

Guiem Soldevila
Guiem Soldevila | Arxiu artista
Hi ha persones que somien molt i traslladen les seves immersions nocturnes en art. Aquest és el cas de Guiem Soldevila, que després de la sortida del darrer disc, Fins demà o la propera metamorfosi (Satélite K, 2018), ha volgut transformar en audiovisual la primera cançó de l'àlbum. "No s'enfonsa" és el tema oníric que estrena avui el músic i que ha unit els quatre elements en una sola expressió artística. 

Segons explica el cantant, aquest tema va sorgir d'un somni en què es retrobava amb un ésser estimat. El videoclip vol representar "una espècie de naufragi", afirma Soldevila, que ha volgut vincular a "les emocions i la simbologia de l'aigua". Per tal de crear aquesta atmosfera de somni, el cantant ha comptat amb la tasca del realitzador Ivan Ivanovich, que ha centrat el clip en la connexió entre el cel i la terra, i entre el mar i el foc. 


Amb la voluntat de "conjuntar diferents expressions artístiques", el músic expressa que li agrada il·lustrar les seves cançons. Precisament per això s'ha decidit a publicar un videoclip sobre el primer dels temes del seu quart disc, que afirma que és el treball que l'ha portat "més lluny i més endins". 

A més d'haver posat el focus en la part audiovisual de la seva creació, Guiem Soldevila també para atenció en els directes de la seva última referència. El proper 12 de gener tornarà a casa per oferir un directe a la Sala Multifuncional des Mercadal de Menorca. 
 

Guiem Soldevila. Foto: Arxiu artista

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Guiem Soldevila, estrena, estrenes, EDRBalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.