estrenes

Enric Hernàez fa una oda a l'ofici de la música

Estrenem la nova entrega del projecte del compositor barceloní, 'Primavera 20'

La primera espurna d'Enric Hernàez

| 01/04/2021 a les 12:30h

Enric Hernàez
Enric Hernàez | Juan Miguel Morales
"Sorra entre les dents" és la tercera cançó que el compositor barceloní Enric Hernàez va enregistrar a casa durant l'estiu passat i que forma part del projecte Primavera 20, un treball que consta de 10 temes. Avui estrenem aquesta tercera peça, una oda d'enyor i amor cap a la música.


La cançó, explica el músic, "va sorgir sola, com sorgeixen les cançons". Dels records de la part més rutinària del seu ofici, Enric Hernàez admet que la música és un vici impossible d'abandonar, tot i que, a vegades, pugui ser una carrera dura. I és que, amb aquest tema, l'artista rememora amb enyorança temps passats: tornar de matinada dels bolos, trepitjar la fusta, compartir amb les companyes i els companys la màgia de l'escenari, els clubs o teatres on tocaven... Tots aquests records se succeeixen en una melodia on l'amor per la música brolla de tots els racons.

La dificultat d'exercir com a músic a causa de la pandèmia també va tenir molt a veure amb el naixement de "Sorra entre les dents", tot i que Hernàez s'afanya a afegir que "un poema no s'ha d'explicar". I és que, de fet, ell amb la seva música no busca contar res concret: "Els sentiments em costen tant d'expressar que deixo que el que escric m'ho expliqui a mi. No tinc intencions de transmetre sinó d'expressar-me. És la cançó qui em descobreix el que vol -o vull- dir", diu el compositor. A més, va decidir que la millor imatge per acompanyar el videoclip -enregistrat per Juan Miguel Morales i Guille Pérez al teatre La Gleva de Gràcia- era la dansa, i d'aquesta manera, la seva filla Helena Hernàez en va fer la interpretació.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, enric hernàez, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.