estrenes

Salvatge Cor estrenen «Flor de fusta»

Els mallorquins escalfen motors per a la sortida del seu nou treball amb l'estrena d'un nou tema

Avancem també la portada del senzill, obra de l'artista Júlia Quintana

| 05/03/2019 a les 13:45h

Salvatge Cor
Salvatge Cor | Laura González Guerra
El quartet mallorquí torna a l'actualitat amb un nou senzill, "Flor de fusta", el primer avançament del que serà el seu segon disc, *bruixes..* (DiscMedi 2019), que veurà la llum passat l'estiu. Aquesta nova referència s'ha enregistrat gràcies al Premi Joventut 2017 del Sona9, edició en la qual Salvatge Cor va ser finalista. Aquesta nova cançó, que avancen juntament amb la portada del senzill, obra de Júlia Quintana, és una continuació del seu vessant més pop, on cerquen una nova manera d'expressar-se en el pla sonor.


Llorenç Romera, vocalista i guitarrista de la formació, explica: "Mai no havíem fet feina amb gravació per pistes, era un repte que ens feia una mica de por". Confessa que estaven acostumats a gravar tots junts i que, un cop ho van intentar, els va agradar "haver seguit la filosofia de menys és més". Romera hi afegeix: "Hem après en tots els sentits, seguim la idea de suggerir en lloc d'explicitar".

El disc enregistrat a quatre mans, amb Tomàs Robisco als comandaments i Jordi Bastida a la producció, és un nou pas interpretatiu per als mallorquins. A més, per a aquesta cançó han tingut la col·laboració d'una nova veu emergent, Maria Jaume Martorell. El vocalista de Salvatge Cor relata que la primera cançó que els integrants del grup van sentir de la cantautora de Lloret va ser "Terra banyada", i que va ser a partir d'aleshores que van adonar-se que era la veu que estaven buscant per al seu nou senzill. 

Tot i que encara quedin uns mesos per al llançament del seu proper treball, Salvatge Cor segueix visitant alguns escenaris. Sense anar més lluny, el proper 29 de març seran al Teatre Xesc Forteza de Palma.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Salvatge Cor, edrbalears, estrena, Flor de fusta, Maria Jaume Martorell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.