estrenes

«Tremole», la nova cançó d'El Diluvi que t'enamorarà

Estrenem un nou avançament de la banda de l'Alcoià, que aquesta primavera publica 'Junteu-vos' (Halley Records, 2019)

| 05/04/2019 a les 11:00h

El Diluvi
El Diluvi | Mònica Llop
Comencem a sentir l'escalforeta primaverenca, i això és senyal que tenim ben a prop el proper disc d'El Diluvi. El grup de l'Alcoià va anunciar que al llarg d'aquests mesos veuria la llum la seva nova referència, Junteu-vos (Halley Records, 2019), i els primers símptomes ja s'estan manifestant. "Tremole" és el nou avançament de la banda, un cant sobre l'amor que posa la pell de gallina. 

Segons explica el violinista de la formació, David Payà, aquest tema va sobre el "redescobriment de l'estima", és un clam a l'amor passional que repassa una "història d'amants on es personifica la ciutat de València, que passa de ser escenari a convertir-se en part activa de la narració". 


L'imminent àlbum del grup valencià estarà format per dotze cançons que s'emmarquen en el característic estil neofolk d'El Diluvi, però reformulat. Payà afirma que aquesta referència sonarà més contundent que les altres i que es notarà l'evolució de la banda en el to del disc, ja que han inclòs "nous instruments que enriqueixen el vessant més modern i festiu del grup".

Aquesta energia es veurà traduïda als directes, que començaran a la sala Apolo el proper 27 d'abril, on el conjunt presentarà el seu nou treball, juntament amb Xavi Sarrià i El Cor de la Fera. També visitaran el Cullera Marítim Festival l'endemà, 28 d'abril, i la Nit Jove de Benissa, el 30 d'abril.
 

El Diluvi Foto: Arxiu grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, EDR Valencià, El Diluvi, estrenes, Tremole

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.