CONCERTS

Barcelona inaugura la Primavera Republicana

L'Ajuntament de Barcelona programa més de 25 activitats per recordar els valors republicans

Dins la programació destaquen dos concerts gratuïts el 12 i 13 d'abril

Artistes com Gertrudis, Marina Rossell, Pi de la Serra i Enric Montefusco cantaran en la programació

| 01/04/2019 a les 12:45h

Gertrudis
Gertrudis
De de l'any 2016 l'Ajuntament de Barcelona impulsa, amb la col·laboració de diverses entitats, un cicle d'activitats per reivindicar els valors del republicanisme. En aquesta 4a edició de la Primavera Republicana, la programació està formada per concerts, obres de teatre, cicles de cinema i debat, així com esdeveniments esportius, que assumeixin els valors del republicanisme.

Els valors que impulsa la programació estan vinculats als reptes i moviments socials actuals: el feminisme, els moviments LGTBI, els moviments en defensa dels drets socials, dels drets digitals i els moviments antiracistes i ecologistes.

Dins aquest cicle d'activitats hi ha dues programacions musicals destacades. D'una banda, el divendres 12 d'abril a la plaça Comercial de Barcelona es durà a terme el concert Republicants, a partir de les 19.30 h, on participaran Enric Montefusco, Sílvia Comes, Marina Rossell, Quico Pi de la Serra i Paco Ibáñez.

D'altra banda, el dissabte 13 d'abril al Parc de la Guineueta i a partir de les 19 h se celebrarà una Revetlla republicana per celebrar la festa de la república del futur: jove, transversal, feminista, sense censures, ecologista i antiracista. Hi participaran Gertrudis, Nakany Kanté, Maria Rodés, Lauren Nine, Ira i els DJs Purple Rockets.
 

Roda de premsa de presentació de Primavera Republicana. Foto: Jordi Novell

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, sílvia comes, paco ibáñez, lauren nine, purple rockets, ira, Nakany Kanté, gertrudis, Maria Rodés, Enric Montefusco, pi de la serra, marina rossell, Primavera Republicana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.