El Senglar Rock 2008 tanca les portes amb un balanç de 22.000 assistents

| 06/07/2008 a les 15:00h

Muchachito Bombo Infierno, SFDK i Tote King van posar punt i final a l'onzena edició del Senglar Rock, la quarta que se celebra a l'escenari de les Basses d'Alpicat de Lleida. Segons l'organització, la promotora RGB i l'ajuntament de Lleida, 22.000 persones han assistit a les tres jornades del festival, que té garantida la continuïtat l'any vinent. Els responsables del Senglar han anunciat que per a l'any que ve el recinte de les basses també podria acollir el festival MetalWay, que enguany s'ha celebrat a Saragossa, i que reuneix les principals estrelles del heavy i del mètal mundial.
La darrera jornada del Senglar Rock va engegar de bon matí a l'escenari de Les Basses, amb les actuacions de Roger Benet i els Oximorònics i la cantautora Meritxell Gené. Una bona manera de fer passar la calor als joves acampants, a l'agradable gespa d'aquest escenari. Així encetava la darrera nit de gresca, que jugaria amb dues branques: el hip hop i la fusió van ser els protagonistes.
Tote King van ser els primers rimadors en fer moure els braços de tots aquells que s'havien acostat per viure el hip hop en directe, i van continuar els esperats SFDK no van decepcionar als seus seguidors. Però el que realment va arrossegar més públic va ser Muchachito Bombo Infierno: el músic de Santa Coloma de Gramanet va mostrar el seu millor directe, davant d'un públic entregat. I quan l'ambient ja estava apunt, va ser el torn de La Troba Kung-Fú, que van començar ben entrada la matinada. Els més valents, van poder gaudir de Pepet i Marieta, que va ser l'encarregat de tancar l'onzena edició del Senglar Rock Lleida.



Arxivat a: Enderrock