1r Festival de Pasqua

Del 21 al 24 d'abril a Cervera

| 07/03/2011 a les 06:59h
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz
El Festival de Pasqua de Cervera presenta la primera edició amb la voluntat de descobrir el patrimoni musical català, tant pel que fa a intèrprets com a compositors, i establir un punt de diàleg entre aquest i el territori que representa.


El director artístic del festival, Xavier Puig, forma equip amb la productora executiva Victòria Priante i amb Mònica Pagès al timó de la comunicació. Puig afirma: "El sector musical català necessita cohesió, projecció, diàleg i paisatge, i el Festival de Pasqua de Cervera neix amb l’objectiu de conciliar aquesta evidència".
El programa musical, que tindrà lloc del 21 al 24 d’abril, reunirà alguns dels intèrprets més destacats del panorama, entre els quals l’intèrpret i compositor Albert Guinovart, el Quartet Casals, la pianista Alba Ventura i el guitarrista Carles Trepat. A més, estrenarà un parell d’obres inèdites i encarregades expressament per a l’ocasió, una del compositor Jesús Rodríguez-Picó i l’altra del mateix Guinovart. En aquesta primera edició s’homenatjarà la figura del músic Enric Granados i es convidarà el pianista nord-americà Douglas Riva a interpretar la seva música i la d’altres compositors catalans. A més dels concerts, el festival acollirà xerrades, tallers, taules rodones i projeccions audiovisuals, aquestes últimes organitzades en col·laboració amb el programa Nydia de Televisió de Catalunya.
Més informació: <www.festivaldepasqua.cat>.

CONCERTS AL PARANIMF DE LA UNIVERSITAT


Dijous 21.04.2011 (21 h)
Concert inaugural. Orquestra de Cambra de Cervera. Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Douglas Riva, piano. Xavi Puig, director.
Obres d’Enric Granados, Jordi Cervelló i Jesús Rodríguez-Picó.

Divendres 22.04.2011 (21 h)
Quartet Casals i Alba Ventura.
Azulejos d’Albéniz-Granados, Quartet op. 135 de Ludwig van Beethoven i Quintet per a piano i corda d’Enric Granados.

Dissabte 23.04.2011 (21 h)
Albert Guinovart, piano.
Obres de Granados i Guinovart.

Diumenge 24.04.2011 (18 h)
Cor Madrigal. Mireia Barrera, direcció. Obres d’Irene Segarra, Bernat Vivancos, Josep Vila i Casañas, Benet Casablancas, Xavier Sans, Josep Lluís Guzman, Joaquim Serra i Xavier Montsalvatge.

Fotograma del videoclip de Seikos
Fotograma del videoclip de Seikos
La banda de ska i reggae de Sant Feliu de Llobregat estrena el seu nou clip | "Es flipante" és una cançó que forma part del seu proper disc 'Viaje al centro' (Coopula, 2019)
Cala Vento
Cala Vento | Anna Izquierdo
El Petit de Cal Eril, Cala Vento i Pau Vallvé són alguns dels grups catalans del cartell | José González, Fat White Family i Temples també actuaran a Vilanova i la Geltrú entre el 4 i el 6 de juliol
Heura Gaya
Heura Gaya | Anna Sarlé
"La teva pell" és el primer avançament de 'Gaya' (Microscopi, 2019), disc que es presentarà el 8 de març al CAT
Fotograma del videoclip de Seikos
Fotograma del videoclip de Seikos
La banda de ska i reggae de Sant Feliu de Llobregat estrena el seu nou clip | "Es flipante" és una cançó que forma part del seu proper disc 'Viaje al centro' (Coopula, 2019)
Beersweet
Beersweet | Arxiu de Beersweet
Estrenem el nou videoclip dels mallorquins