Mishima fa tremolar el Palau

Gran nit de pop català al cicle Bandautors al Palau

| 07/03/2011 a les 00:15h

Mishima ha protagonitzat una nova nit èpica al Palau de la Música. En el marc del cicle Bandautors al Palau, el grup encapçalat pel cantant i compositor David Carabén ha presentat les cançons del seu darrer disc, Ordre i aventura (Sones, 2010).


Al llarg d'una hora i mitja de concert, Mishima ha desgranat una trentena de cançons, centrant-se especialment en els seus últims tres treballs: Trucar a casa, recollir les fotos, pagar la multa (DiscMedi, 2005), Set tota la vida (Sinnamon, 2007) i Ordre i aventura (Sones, 2010), premi Enderrock al millor disc de l'any. Si fa gairebé un any la banda actuava en aquest mateix recinte com a grup convidat de Delafé y las Flores Azules, el 6 de març de 2011 ho ha fet com a cap de cartell en el marc del cicle Bandautors al Palau, amb direcció artística del Grup Enderrock i amb les entrades esgotades des de fa setmanes.
Entre les sorpreses de la nit, hi hagut la presència de convidats com Laetitia Sadier, cantant de Stereolab, amb qui han interpretat dues cançons: "Neix el món dintre l'ull" i la versió de George Brassens "No existeix l'amor feliç". El cantautor tarragoní Espaldamaceta també ha tingut ocasió per defensar en solitari la versió que fa del tema "Dolor", de The Fall of the Public Man (The Rest is Silence, 2003), segon disc del grup. També han tocat un tema nou, "El que ens indica el cor", que encara no han enregistrat en cap disc.
Enderrock.cat ha dinamitzat la cobertura del concert a les xarxes socials a través de l'etiqueta #MishimaPalau, que ha estat trending tòpic a Twitter a nivell de l'Estat espanyol.

Arxivat a: Enderrock