Stukat del Bolet guanya el I Concurs Robert Pellicer

Es van imposar a la final al QRambla de Girona i actuaran al proper Folc de Sant Joan

| 29/04/2011 a les 10:25h

La jove banda Stukat del Bolet és la guanyadora del I Concurs de Ball Folk Robert Pellicer. La final es va celebrar ahir en el marc del QRambla. El guanyador actuarà a la propera edició del Folc de Sant Joan, el 23 de juny als Jardins Fora Muralla de Girona.

Tot i les inclemències meteorològiques, la final de la primera edició del Concurs Robert Pellicer va transcórrer en un gran ambient i amb molta participació. A més de Stukat del Bolet, van participar les formacions Fot-li Folk, La Trona, S'en Fa Una, Tirant lo Folk i Xavalla. I s'ha de dir que els organitzadors van quedar realment sorpresos pel bon nivell general de les propostes presentades.
Formats al caliu de les colònies d'Arsèguel i apadrinats per l'incansable Panxito, el grup Stukat del Bolet (amb joveníssims integrants de la Garrotxa, el Baix Empordà, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental) era el de menys edat de tots.
A la final van interpretar "Polka de Mont", de Clau de Lluna; "El cant dels ocells" en sorprenent clau rumbera; "El ball d'en Joan Petit" (composició d'un dels integrants del grup, Dani López, dedicada a un noi d'Olot que va morir de càncer com en Robert Pellicer, el músic vinculat a l'associació QRambla a qui va dedicat el concurs), i finalment una peça holandesa apresa a les colònies d'Arsèguel.
Com a guanyadors del concurs, actuaran a la propera edició del Folc de Sant Joan, el 23 de juny als Jardins Fora Muralla de Girona, compartint cartell amb Adnda i Trilla.

Arxivat a: Sons de la mediterrània