L'èxit de "Sense tu" de Teràpia de Shock

El tema s'ha convertit en l'himne de 'Polseres vermelles'

| 05/05/2011 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
L'èxit de la sèrie televisiva Polseres vermelles també ha servit perquè el tema "Sense tu" dels olotins Teràpia de Shock hagi assolit encara més popularitat. Aquesta setmana es va emetre l'últim capítol de la sèrie, i paral·lelament el grup ha estat el número u en vendes en la categoria de rock a iTunes a escala estatal.


La sèrie Polseres vermelles va tancar temporada el passat 2 de maig aconseguint una mitjana de 656.000 espectadors (i una quota de pantalla del 20,6%). Va ser un èxit de pantalla però també de la festa final, on alguns seguidors van poder veure amb els actors el darrer capítol de la sèrie. Uns altres grans protagonistes d'aquesta última jornada van ser precisament Teràpia de Shock, autors del tema "Sense tu", que s'ha convertit en l'himne dels protagonistes de la sèrie.
Paral·lelament aquests joves rockers estan de gira presentant el seu segon disc, Tota la nit (RGB Suports, 2010), un treball que segueix en la línia de l’anterior disc, Escapa’t amb mi (RGB Suports, 2008).