L'ska estiuenc de High Times

El primer llarga durada dels graciencs es titula 'Que no acabi mai!'

| 11/07/2011 a les 06:59h

La banda de la vila de Gràcia va néixer l'any 2000 i va debutar el 2008 amb un EP homònim que ja marcava la seva línia: ska clàssic en català i anglès. Ara High Times tornen a la càrrega amb el seu primer llarga durada, que podeu escoltar o descarregar-vos a través de www.hightimes.cat o el bandcamp i viatjar des de casa a la música jamaicana.


Hereus de Dr. Calypso i Skatalà, High Times són una de les joves propostes de l'escena skatalítica catalana. La banda ha gravat als estudis Dr.nR Muzzik Studio de Torelló de la mà d'Enric Carbonell (The Pepper Pots, Dubby Yond, Morodo...) el seu primer disc, titulat Que no acabi mai!, editat pel segell Quimera Records i sota llicència Creative Commons; un treball que podeu comprar en un bonic disseny en digipack (a través del web o a botigues com Daily Records, Mai Morirem Crew, Ateneu Layret de Barcelona, al Terra de València), però que High Times també han decidit posar a la disposició dels seus seguidors a la xarxa, perquè el puguin escoltar o descarregar (a través de www.hightimes.cat o del bandcamp).
El disc inclou onze temes: la majoria són cançons seves en català i en anglès, però també inclou una adaptació al català del tema "Give a Little Sign" de Brenton Wood, convertida en 'Digue'm que ets per mi'.
La banda actuarà el proper 16 de juliol a la Guineueta i el dimarts 19 a la Festa Major del Poble Sec. També els podeu seguir també a través de Facebook o del seu canal de Youtube.
Arxivat a: Enderrock