Acords per a Pere Soto

| 02/02/2012 a les 07:00h

Aquestes línies no són estrictament un article d’opinió, que també, sinó una crida a tots els músics i amants de la música en general perquè el proper dilluns 6 de febrer assisteixin al concert Acords per Pere Soto – Gipsy Jazz & Guitars que tindrà lloc a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Els 10 euros de cada entrada seran un ajut material i anímic incalculable per a aquest meravellós guitarrista de Badalona que fa uns mesos que es debat entre la vida i la mort en un hospital de Mèxic, país on es trobava per qüestions de feina.
Una inoportuna infecció intestinal, una més que probable negligència mèdica i els costos de tot plegat han posat en perill la vida d’aquest guitarrista d’una manera totalment inesperada. Pel que ara sembla, finalment ha pogut sortir de la Unitat de Cures Intensives i el seu estat és de lleu millora, però les seves defenses físiques i anímiques estan sota mínims.
El concert que s’ha organitzat té com a propòsit fer-li arribar el màxim suport des d’aquest costat de l’oceà i aconseguir aportar uns diners que l’ajudin a recuperar-se del sotrac econòmic que li ha suposat cobrir totes les despeses sanitàries de la seva humil butxaca de músic. La finalitat és que, una vegada hagi recuperat forces, pugui agafar l’avió de tornada a casa per seguir el procés de recuperació al costat de la seva família.
Ha estat fantàstica la resposta del col·lectiu de músics a l’hora de participar en el concert —només cal veure el nivell del cartell (un autèntic festival de la guitarra!)—, i cal agrair a la sala Luz de Gas la generositat per cedir la seva magnífica sala per acollir aquesta iniciativa. Així que no hi falteu, que la solidaritat i el companyerisme no entén de retallades. 


Pàgina de Facebook, Twitter i venda on-line.

Arxivat a: Dies i dies