Cinquena edició de La Violinada

Cap de setmana al voltant del violí a Argelaguer

| 10/02/2012 a les 06:59h

Des d’avui, divendres dia 10 de febrer, fins al diumenge dia 12, la població d’Argelaguer acollirà la cinquena trobada de La Violinada. Es duran a terme un seguit d’activitats, tallers, xerrades, que ajudaran a tenir una visió panoràmica de quines són les funcions de l’instrument en la música popular.


Hi haurà tallers amb professors i músics experimentats, col·loquis, xerrades, balls, mostres, tallers de ball, àpats populars, cercaviles i un llarg etcètera, tot per crear “un espai d’aprenentatge, intercanvi, immersió i festa a l’entorn de diverses maneres populars pròpies del territori i de llocs propers”.
Per a aquesta cinquena edició han estat convidades Placida Staro i Elisa Lorenzini. Són el referent de la seva regió, l’Emília-Romanya (Itàlia). Portaran a La Violinada la seva manera de transmetre i viure les músiques i balls tradicionals.
A part, també hi haurà els grups Brunzit, La Fídula Harmònica, Bruel i La Criatura Verda, entre altres. Per veure els horaris detallats, el programa, els preus i per inscriure-s'hi, cliqueu aquí.


Arxivat a: Sons de la mediterrània