Txarango esgota entrades per a l’Apolo

El grup actuarà també a la gala dels Premis Enderrock

| 01/03/2012 a les 15:00h

El proper dia 18 d’abril el grup Txarango presentarà oficialment el seu primer disc, Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012), a la sala Apolo. L’èxit ha estat tan aclaparador que han venut totes les entrades en quinze dies. Ara bé: també els podreu veure en directe actuant a l’entrega dels Premis Enderrock.


Si us heu quedat sense entrada per al 18 d’abril i els voleu veure, podeu comprar entrades per als Premis Enderrock en aquest enllaç. A més, també hi actuaran Obrint Pas (en acústic), Joan Colomo i Els Catarres.
El fenomen Txarango és imparable: van començar publicant dos temes a YouTube i MySpace i en un any van aconseguir 250.000 clics, després van publicar el tema "Benvinguts" en exclusiva amb Enderrock i van assolir més de 6.600 descàrregues, i ara, poc temps després d'haver publicat al seu web el primer disc, Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012), han aconseguit omplir la sala Apolo.
A més, el seu esperit nòmada els ha portat per molts pobles i festivals com l'Unnim Etnival de Girona, l'Acampada Jove de Montblanc i el Son Rías Baixas de Bueu, a Galícia.
 


Arxivat a: Enderrock