Ebri Knight canten la tonada

El grup del Maresme presenta demà el seu primer disc a la sala Clap de Mataró juntament amb The Kluba

| 11/05/2012 a les 06:59h

Tonades de fa temps (autoeditat, 2012) és el primer treball del grup de folk-rock Ebri Knight. La formació que uneix el ritme potent del rock amb la subtilesa del folk presenta al Clap de Mataró el disc juntament amb The Kluba.


Demà a la nit a les 22 h a la sala Clap de Mataró es viurà una nit molt especial d'estrenes amb Ebri Knight, que compartirà l'escenari del local amb The Kluba.
Els membres del grup maresmenc Ebri Knight estan d'estrena. Acaben d'enregistrar el seu primer disc i a poc a poc i sense fer soroll es van posicionant com una de les bandes renovadores de l'escena folk-rock catalana. No són novells en el món de la música, ja fa més de set temporades que trepitgen escenaris, i ha estat gràcies al compendi de totes aquestes experiències que han pogut farcir un treball de sons i energia, una força musical a la qual s'ha sumat la col·laboració sonora del violí, la flauta, la mandolina, l'acordió, la gaita, el flabiol i el trombó, entre altres. Ebri Knight fins i tot ha tingut la col·laboració d'una orquestra de cambra a l'últim tema de l'àlbum. El seu primer disc es titula Tonades de fa temps (autoeditat, 2012), i l'han ofert en descàrrega gratuïta des del seu web.
Amb un so propi que té aquesta textura de vellut i rock que ressona en l'eco dels segles, al concert de demà Ebri Knight presentarà temes propis, compostos des del folk, així com melodies occitanes i versions de peces irlandeses o catalanes.
El single d'aquest disc ha estat l'escollit per enregistrar el primer videoclip de la banda. ''Després de sopar'' és un tema de folk-rock enèrgic que es perfila per ser una de les peces més apreciades pel públic que escolti aquest primer treball.



La nit de demà al Clap de Mataró també serà una bona ocasió per escoltar el nou projecte de Juantxo (Skalariak). La seva nova banda s'anomena The Kluba i ja ha publicat el primer disc, Amor, odio y ruido (Maldito Records, 2012), on conflueixen veus fosques amb altres que deixen anar missatges més optimistes i des d'un prisma més lluminós.

I els guanyadors que els veuran demà són...
Des d'Enderrock.cat vam sortejar dues entrades dobles per al concert de demà a les 22 h a la sala Clap. Els guanyadors que assistiran a la presentació del primer disc d'Ebri Knight són la Glòria P. i en Manel R. Felicitats!

Si voleu conèixer millor la seva proposta aquí teniu l'entrevista que els van fer els companys de Clack:



Arxivat a: Concursos