High Times, protagonistes d'estiu a BTV

La cançó "En un sol instant" s'ha convertit en "Summertime a BTV"

| 27/06/2012 a les 14:59h

High Times aposta per les cançons refrescants d'influències reggae i ska. Des d'Enderrock.cat vam estrenar en exclusiva el videoclip del seu single "En un sol instant", cançó que ara la televisió barcelonina ha seleccionat per protagonitzar el vídeo d'autopromoció de la campanya "Summertime a BTV".


El grup High Times ja fa un any que va presentar el seu debut, Que no acabi mai (Quimera Records, 2011), un disc molt refrescant amb el qual han fet gira per diversos escenaris fins a fer una vintena de concerts arreu del territori. Sota l'atenta producció d'Enric Carbonell (Morodo, The Pepper Pots, Dubby Yond...) als estudis DR.nR Muzzik, entre les peces que destaquen més a l'àlbum hi trobem "En un sol instant", de la qual la banda va realitzar el seu primer videoclip amb la participació de l'actriu Aida de Sàrraga i l'actor Marc Homs.
La banda gracienca està d'enhorabona: han estat seleccionats per formar part de la campanya d'autopromoció d'estiu de Barcelona Televisió (BTV). Per a l'espot de la cadena municipal, High Times ha adaptat la cançó "En un son instant" i ha enregistrat un vídeo amb la presència d'alguns dels presentadors de BTV com ara Alfred Rodríguez Picó, Carles Flavià i Pitu Abril, entre altres.
L'espot anomenat 'Summertime' mostra imatges de distensió estiuenca i convida a gaudir de la música de High Times.
Els pròxims concerts que farà la banda seran el dia 28 de juny a la 22a Nit de Marxa de Reus i el dijous 26 de juliol a la Festa Major de Mataró.


Arxivat a: Enderrock