El Festivern torna a posar la música per Cap d'Any

La Gossa Sorda, Orxata i Bongo Botrako actuaran a Tavernes de la Valldigna

| 29/12/2012 a les 07:00h

Aspencat, Los Chikos del Maíz, Atupa, Metall i So, Biano, Plan B, Pau Alabajos, Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', Odi, Auxili, Tardor, Komfusió, Eskak al Rei i un homenatge a Barricada són algunes de les propostes musicals d'una nova edició del Festivern.


El festival d'hivern de les comarques centrals valencianes se celebrarà enguany a Tavernes de la Valldigna durant tres jornades carregades de festa, cultura i esport.
Enguany han preparat més activitats i concerts als bars i carrers del poble, que començaran avui dissabte 29 amb l'actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra' a la Casa de la Cultura (a les 19.30 h) tot presentant el seu espectacle conjunt, Nu, basat en la tradició musical valenciana. El concert de la nit serà a càrrec de Komfusió, Escak al Rei i l'homenatge a Barriacada organitzat pel pub Dreams.
Demà, dia 30, serà una nova jornada dedicada al poble amb un correbars amanit per la xaranga La Trocamba Matanusca i concerts gratuïts. Al primer, organitzat pel pub Màgik, hi sonaran els ritmes de Barraques Sudsistema, Supa Bassie i Sophy ZOO, i al segon, organitzat pel pub La Bombonera, tocaran els valencians Odi, Auxili i Tardor

La música de Cap d'Any

El dia gran del festival, dilluns 31 de desembre, començarà amb un vermut musical al carrer amb Pau Alabajos seguit d'una paella gegant organitzada pel pub TNT. A les 19 h s'obrirà la gran Carpa Festivern amb les actuacions dels rapers Atupa i Metall i So. I després del sopar popular que es farà al pavelló, la festa es reprendrà a la carpa amb Los Chikos del Maíz, encarregats de tocar just abans de les campanades que, com és habitual, transmetrà el Conill Merut. Amb el nou any encetat la música continuarà durant tota la nit al ritme d'Aspencat, Bongo Botrako, La Gossa Sorda i Orxata Sound System. La festa acabarà amb els dijeis Biano i Plan B.

Un any més en paral·lel al Festivern hi haurà torneig de futbet, torneig de pilota, Festivern Cultural i Festivernet per als més menuts.
Arxivat a: Enderrock