Les dones de la cançó en fotografies

El 16 de maig a Girona s'inaugura l'exposició de Juan Miguel Morales

| 09/05/2013 a les 07:00h

El 16 de maig a la biblioteca Antònia Adroher de Girona s'inaugura l'exposició 25 dones de la cançó, lloc on s'iniciarà un itinerari per les biblioteques públiques catalanes d'aquesta exposició produïda pel Grup Enderrock i l'Institut Català de les Dones. Les imatges, obra de Juan Miguel Morales, són fruit del número de gener de la revista, protagonitzat per aquestes dones de l'escena musical catalana.


Arran del passat número de gener de la revista Enderrock, protagonitzat per les dones de la cançó, l'Institut Català de les Dones i Grup Enderrock, presenten l'exposició 25 dones de la cançó, que durant els propers mesos visitarà diverses biblioteques. La mostra anirà a Sant Feliu de Guíxols, Tortosa, Lleida, Manresa i, finalment, el mes de desembre, a Barcelona.
Les 25 protagonistes d'aquestes fotografies de Juan Miguel Morales són Andrea MotisAnna RoigBethBig Mama, BikimelCarme CanelaClara Andrés, Esther CondalFranca MasuGuillermina Motta, Ivette NadalJoana Serrat, Lídia Pujol, Maria Cinta, Maria Coma, Maria del Mar Bonet, Maria Rodés, Marina RossellMarta Rius, Meritxell Gené, Montse Castellà, NévoaNúria FeliuRosa Pou i Sílvia Pérez Cruz.

Tret de sortida
La setmana vinent, el dia 16 de maig, a les 18 h, s'estrenarà aquesta exposició itinerant a la Biblioteca Antònia Adroher de Girona. La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, el fotògraf Juan Miguel Morales i l'editor del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, s'encarregaran d'inaugurar l'exposició en un acte que també inclourà l’actuació d’una de les dones representades a l’exposició, Rosa Pou. Aquesta artista ha col·laborat en projectes de Xavi Lloses i Gerard Quintana, i va debutar en solitari amb Entre monosíl·labs (Temps Record, 2012). Els seus referents van des de la sardana fins a la musicalitat de la poesia i la cançó de Pere Tàpies.

Arxivat a: Enderrock