Ítaca Band publica 'Rema'

El 29 de maig actua a la sala Apolo de Barcelona

| 23/05/2013 a les 15:00h

Les bases jamaicanes són la base de Rema, el nou disc de la banda de Montcada. El 29 de maig presenten disc a l'Apolo: sortegem tres packs que inclouen una còpia del CD i una samarreta del grup perquè et preparis per a la gira d'Ítaca Band!
 

Després del seu primer disc, La Selva (autoeditat, 2011), amb el qual van fer gira arreu de Catalunya, el País Basc i Galícia i van prendre part en festivals com l'Etnival o el Musik’n’viu, Ítaca Band fan un pas endavant amb Rema. El nou disc és un treball optimista i ple de ritme, on el grup cristal·litza la seva particular fusió de ritmes: bases de reggae i ska amb apunts de latin, punk i swing.

Samarreta i CD
El proper 29 de maig presentaran a la sala Apolo de Barcelona el seu nou disc en un concert gratuït. Perquè vagis preparat al concert, des d'Enderrock.cat sortegem tres packs que inclouen el disc i una samarreta del grup. Envia un correu electrònic a [email protected] amb el teu nom i cognoms, telèfon i DNI. Entre tots els que escriviu sortejarem els tres packs, que els guanyadors podran recollir el dia del concert abans d'entrar a la sala Apolo.
 
De gira
La gira continua el 7 de juny a la sala Stroika de Manresa, el 8 a Olesa de Montserrat, el 6 de juliol al Festival Convivència de Sent Jòri (Migdia-Pirineus), el 19 de juliol a Almoster, el 27 al Festival Antros Pinos (la Corunya), el 10 d'agost a Calamocha, l'11 a Zarautz, el 16 a Gironella, el 17 a Banyoles i el 31 d'agost a Vilafranca del Penedès.
Arxivat a: Concursos