Aquest juliol, Enderrock regala el disc dels Strombers

| 20/07/2005 a les 23:00h
Arxivat a: Enderrock
El número 117 de la revista Enderrock, inclou el segon disc d’Strombers, Que ruli! (Strombers Records), de franc poer als seus lectors. Strombers és un grup d’ska, rock i patxanga de Cardona, que compta entre els seus components a Josep Garriga ‘Garri’ (excantant de Les Pellofes Radioactives. A la veu l’acompanya un altre cantant, Ferran Gallart.
L’edició de Que ruli! que inclou l’Enderrock de juliol conté les mateixes cançons (i pel mateix ordre) que l’edició que es pot comprar a través de la seva plana web, però la portada és del tot diferent, amb una fotografia del grup especial per a l’edició per a Enderrock.
Strombers és una festiva que coimbinen diversos estils: ska, reggae, cúmbia, rumbes, contry, bluegrass, boleros, valsos, punk, heavy i txa-txa-txà. A la cançó que obre el disc canten un fragment d’un tema de Pomada, encara que a l’hora de definir-se, no s’estan de citar bandes com Dusminguet o Gertrudis.
Al disc hi trobarem les col·laboracions de diversos habituals de l’escena musical del país, com Titot, a la cançó “La dansa del sonat”, Carles Belda de Pomada als acordions, Santi Careta, exguitarrista de Brams que havia estat guitarra ocasional del grup i Ritxie Diéguez de Dept., a l’scratch. De fet, la majoria dels nou membres d’Strombers participen d’altres formacions musicals, com el guitarrista Marc Martínez, que també toca amb la cantant Beth, o Gabi Codina, percussionista del grup, que també toca amb Dept.