Festa i concert pels 20 anys de Blues de Picolat

Serà al Teatre de Perpinyà el 22 de novembre

| 13/10/2013 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El grup nord-català Blues de Picolat celebrarà el seu vintè aniversari amb un concert especial que tindrà lloc el proper 22 de novembre al Teatre Municipal de Perpinyà. El directe reunirà col·laboradors de la banda i bona part dels músics que han passat per la formació al llarg d’aquestes dues dècades.
 Blues de Picolat Foto: Valérie Delcoque
 
Amb el títol de Blues de Picolat & Companys, el vell Teatre de Perpinyà (que enguany compleix 200 anys) acollirà una vetllada musical per celebrar els 20 anys de Blues de Picolat. Carles Sarrat, l’únic dels components originals que s’ha mantingut al grup al llarg del temps, vol fer una mirada enrere i ha convidat els músics i escriptors que han estat importants per a la banda al llarg d’aquests anys. Així, podrem veure sobre l’escenari músics com Pascal Comelade, Gerard Jacquet, la coral Gospel Fever, les antigues coristes Annabelle, Isabelle i Muriel, el saxo Paul-Nicolas Fons, el trompetista Mike Desseaux i la seva fanfarra.
Blues de Picolat va fer la seva primera actuació en una festa de Cap d’Any de l’empresa on treballaven els quatre fundadors. Des d’aleshores el grup ha editat cinc discos i han actuat en centenars de concerts als territoris nord i sud-catalans i amb una amplitud geogràfica que va des d'Alcoi fins a Estrasburg. També han tingut la complicitat d’alguns dels escriptors més reputats de Catalunya Nord: Joan-Lluís Lluís, Joan-Daniel Bezsonoff i Aleix Renyé.

Xèriff de Dr. Calypso
Xèriff de Dr. Calypso | Xavier Mercadé
Descobrim els artistes referencials de l'il·lustre cantant de Dr. Calypso
Artur Estrada a la sala Vol
Artur Estrada a la sala Vol | Juan Miguel Morales
Míriam Cano visita aquesta sala del Poblenou liderada pels membres de la cooperativa L'Afluent
Tarta Relena
Tarta Relena | Clàudia Torrents i Júlia Puig
El duet vocal ens parla del seu primer disc, publicat aquesta setmana amb el segell The Indian Runners
A final de l'any passat ja us vam parlar de Tarta Relena, aquelles dues noies (la Marta i l'Helena) que cantaven a capel·la i que ens avançaven una cançó de rebetiko ("Tou votanikou"). Doncs aquesta setmana el duet ha publicat el seu primer disc, de vuit cançons, amb el nom Ora pro nobis (The Indian Runners, 2019).
Lali BeGood
Lali BeGood | Arxiu grup
Estrenem el videoclip de "La vida secreta de les formigues", un cant ecologista i de respecte pels animals
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Estrenem el videoclip de "92", una cançó que forma part del proper disc del grup | L'àlbum 'Son' veurà la llum el proper 21 de gener