Enderrock se suma a El Disc de La Marató

Arriba al quiosc una edició especial del CD amb un llibret exclusiu

| 27/11/2013 a les 06:59h

El diumenge 1 de desembre  El disc de La Marató 2013 (TVC Disc) també serà als quioscos de la mà d'Enderrock, que enguany s'hi suma a la distribució i amb l'edició d'un llibret especial.
  Llach i Morente Foto: Juan Miguel Morales  

Santiago Auserón
+ Dani Nel·lo + Francesc Pareja, Enric Verdaguer, Pablo Alborán, Ramon Mirabet, Estrella Morente i Lluís Llach, Henry Méndez, Dúo Dinámico, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Margarett, els solistes d'Oh Happy Day amb el Cor del Conservatori del Liceu, Luz Casal, Sanjosex i Amadeu Casas, Blaumut, The Mamzelles, Okey OK i Gel, Núria Graham, Kate Ryan i Se Atormenta Una Vecina són els músics protagonistes d'aquest disc.

Enderrock se suma a la distribució del disc  
Enguany per primera vegada Enderrock se suma a la distribució d'El disc de La Marató: serà amb una edició especial del CD acompanyat d'un llibret exclusiu amb les imatges i explicacions dels preparatius d'aquest disc faraònic. A més a més, el disc serà al quiosc no només el cap de setmana de l'1 de desembre, sinó durant tot el mes, gràcies a la distribució que en farà la revista i que s'allargarà fins al 6 de gener.

Portada llibret especial del CD de La Marató Foto: Arxiu Enderrock
Arxivat a: Enderrock