El 8 d'abril nou disc d'Els Amics

Es dirà 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure'

| 03/02/2014 a les 14:30h
Arxivat a: Enderrock
En directe des dels estudis Ground de Cornellà de Terri a través d'una connexió en streaming: així han volgut anunciar fa uns minuts Els Amics de les Arts les coordenades del seu nou disc. Es dirà Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) i arribarà a les botigues el 8 d'abril.
 Els Amics a l'estudi Foto: Arxiu Pistatxo 

Des d'avui al matí ja es pot visitar el nou web d'Els Amics: la primera novetat d'aquest nou espai són les connexions en directe. Així han volgut anunciar el títol del seu nou disc i la data de sortida, i així es comunicaran en aquesta nova gira amb els seus seguidors, connectant-hi en directe sempre que la connexió ho permeti.

Dinosaures i microrelats
Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) és el títol del nou disc. La frase escollida rememora el microrelat de l'autor guatemalenc Augusto Monterroso titulat "El dinosaurio" publicat l'any 1959, que deia així: "Cuando despertó el dinosaurio todavía estaba allí".
Aquesta referència també ha estat utilitzada per Antònia Font, que la citen a la cançó "Amazones a sa lluna". Oliver explicava a l'abril del 2006 amb motiu de la publicació del disc Batiscafo Katiuscas (DiscMedi, 2006): "El secret d'escriure bé és dir el màxim que puguis amb el mínim de paraules. I aquest conte és el millor exemple en la història de la literatura d'aquest fenomen paranormal, que és la gran explosió poètica".