Feliu Ventura i Xerramequ s'alien per oferir un homenatge al cantautor d'Alcoi
Faré vacances! Una visita a Ovidi Montllor és l'espectacle que arriba a l'Acampada Jove de la mà de Feliu Ventura i Marc Serrats 'Xerramequ'. El proper 17 de juliol el festival se suma al record dels vint anys de la mort del cantautor d'Alcoi, recuperant els clàssics de l'artista a ritme de reggae d'autor. 
Aquest dissabte 16 de maig el BarnaSants organitza un concert al carrer en homenatge a Ovidi Montllor
El festival BarnaSants ha celebrat el vintè aniversari amb una edició especial dedicada a Ovidi Montllor que es va acabar al poble natal del cantautor, Alcoi. Per seguir recordant la figura de l'artista, aquest 16 de maig a les 19 h el festival organitza un concert al barri de Sants on quinze veus del panorama musical català cantaran versions del músic, actor i poeta, recordant que fa vint anys se'n va anar de vacances. 
"Permeteu-me que us convidi, 'perquè vull', com diu l'Ovidi"
Joan Vilamala, cofundador, lletrista i músic d'Esquirols, és autor de més de 200 auques que parlen de temes i personalitats de la llengua i la literatura catalanes. Aquest cop ha estat el torn d'Ovidi Montllor, a qui ha dedicat 48 diapositives que repassen la seva trajectòria, ara que fa 20 anys de la mort del cantautor.
La recta final del festival de cançó d'autor aterra al poble natal d'Ovidi Montllor
Alcoi serà la seu de la cloenda del BarnaSants, en homenatge a Ovidi Montllor. La ciutat on va néixer el cantautor acollirà dos espectales: El(s) poeta Ovidi, que repassarà una selecció de textos especialment escollits per l'ocasió, i Ovidi Montllor Simfònic. Perquè volem!, on se sentirà per primer cop les cançons d'Ovidi Montllor amb banda simfònica i veus.
Nou homenatge a l'alcoià: concerts d'una desena de joves cantautors, documentals i taula rodona
Ovidi Montllor cantava 'com el mestre Maragall també crec jo en la resurrecció... de la carn', i aquests dies de Setmana Santa Enderrock us anuncia l'acte de commemoració de les Sis Hores d'Ovidi, dijous 9 d'abril a la seu de la SGAE (Passeig de Colom, 6) per tal que la seva paraula segueixi ben viva. Per confirmar la vostra assistència envieu un correu a [email protected].
Després de l'èxit a la Garriga i Vic anuncien noves dates
Ovidi al cub. Un temps, una estima, una idea és l'espectacle que David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez van estrenar a la Garriga i van portar, per partida doble, a Vic. Després de l'èxit de les tres actuacions, volen seguir portant l'espectacle arreu, i ja en sabem les dates.
Eina homenatja Ovidi Montllor a Sant Cugat i Cardedeu
Una de les veus que han reivindicat Ovidi Montllor des de fa temps és Àlex Vendrell, excantant d'Inadaptats. L'herència d'aquell projecte l'ha portat a Eina, on juntament amb el guitarrista Thrashoo homenatjaran el cantautor d'Alcoi aquest vespre a Sant Cugat del Vallès i diumenge a Cardedeu. 
Aquest vespre a la sala Heliogàbal
Fred i Son, Parlament, Les Sueques i Vàlius es reuniran a les 21.30 h a la sala barcelonina en record del cantautor d'Alcoi, la setmana que fa vint anys que va marxar de vacances indefinides. 
Música, poesia i teatre sobre la vida i obra de l'artista alcoià
Tot i les negatives del Partit Popular valencià per declarar el 2015 Any Ovidi Montllor, l'alcoià està més viu que mai i la seva música és vigent i ressona com una fera ferotge. Avui fa 20 anys que el músic va marxar de vacances i des d'arreu dels Països Catalans s'han organitzat homenatges al músic, actor, poeta i rapsode.
Avui s'estrena el documental 'Ovidi per Ovidi' i Catalunya Ràdio li dedica un programa especial
Televisió de Catalunya també homenatja Ovidi Montllor i li dedicarà una programació específica aquest vespre. A les 23 h el canal 33 emetrà el documental Ovidi per Ovidi, i es podrà trobar tot el material audovisual en un nou espai web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals dedicat al cantautor d'Alcoi. 
Els músics recorden Ovidi Montllor a El Punt Avui TV
Ja fa vint anys que la veu d'Ovidi Montllor es va apagar, però són molts els artistes que han volgut que la seva música torni als escenaris. Els actes d'homenatge a l'alcoià no s'aturen i Enderrock TV també vol tenir-lo present: Feliu VenturaRefugi, Jordi Montañez, Cesk Freixas i Pau Alabajos posaran veu i música al repertori més emblemàtic del valencià.
El PP valencià rebutja declarar el 2015 Any Ovidi Montllor en els vint anys de la mort de l'alcoià
Ahir el Partit Popular valencià, en majoria absoluta, va votar en contra de la proposició no de llei impulsada per Esquerra Unida (EUPV), amb el suport de l'oposició, per declarar el 2015 Any Ovidi Montllor. A més, també instaven el govern valencià a donar suport a les iniciatives per recordar l'alcoià en el vintè any de la seva mort i reconèixer la distinció al mèrit cultural.
El cicle de música d'autor de la Garriga obre la 5a edició
Després de cinc edicions recorrent les veus dels autors dels Països Catalans, Terra de Sons dedica aquesta edició a fer un reconeixement a Ovidi Montllor a càrrec de Borja Penalba, el poeta David Caño i el diputat de la CUP i periodista David Fernàndez.
Hi haurà un segon concert el mateix dia 20 de febrer
Després de l'èxit de convocatòria i d'haver exhaurit les entrades de la sessió de les 22 h, el Festival Internacional de Folk organitza una segona sessió del concert Ovidi Popular, 20 anys! el mateix dia 20 de febrer a les 19 h. 
Article d'opinió d'Alfons Olmo (VerdCel), coincidint amb l'aniversari del naixement d'Ovidi Montllor
Era el 30 de novembre del 94. Jo encara no tenia els díhuit anys i vaig tindre la sort, sense realment saber-ho llavors, de poder assistir al concert que li van fer moltes companyes i companys, amb la seua presència, ja en els seus darrers mesos, abans de marxar de vacances indefinides.
Del 9 al 14 d'abril
El festival de cançó d'autor posarà punt final a la vintena edició al poble natal d'Ovidi Montllor. Coincidint amb els 20 anys de la mort del cantautor, l'homenatge final es traslladarà a casa seva del 9 al 14 d'abril per commemorar també l'aniversari de la proclamació de la Segona República.
Dissabte presentarà 'L'Ovidi, poema sense acabar' amb Gemma Humet i l'actor Joan Massotkleiner a Terrassa
El guitarrista de Vilassar de Dalt, company i amic d'Ovidi Montllor, serà l'encarregat de llançar el tret de sortida del festival de cançó d'autor aquest dissabte a l'Auditori Municipal de Terrassa. L'Ovidi, poema sense acabar és un recital que reivindica el llegat d'un artista que va marxar de vacances ara fa 20 anys. 
El documental ficcionat sobre la vida del cantautor d'Alcoi busca mecenes
La productora valenciana Aire de Cinema proposa un documental ficcionat que explicarà la vida d'Ovidi Montllor des del punt de vista de l'actor Eduard Fernández, que busca el seu personatge a partir d'entrevistes d'amics i familiars del músic. Aquesta trama s'intercalarà amb un fals making of, per tal d'explicar les dificultats que s'han trobat a l'hora de tirar endavant el projecte. 
Article d'opinió del director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau
El 2015 és l'Any Ovidi, en commemoració del vintè aniversari d'ençà que el cantautor d'Alcoi va marxar de vacances. I justament a final d'aquest mes comença la vintena edició del festival BarnaSants, dedicada a l'autor del "Perquè vull", cantant, poeta, actor i rapsoda recordat per la seva lluita en defensa de la llengua i la cultura, així com de les llibertats i drets socials i nacionals. El festival s'obrirà el 24 de gener amb el guitarrista Toti Soler i l’espectacle L'Ovidi, poema sense acabar, i culminarà d'aquí a tres mesos a Alcoi amb l'obra El(s) poeta de l'Ovidi.
Pàgina 1 de 1
Azul al vídeo en directe «Diumenge al matí»
Azul al vídeo en directe «Diumenge al matí»
Estrenem en primícia el vídeo en directe del nou senzill d'Azul, «Diumenge al matí» | És el primer avançament del segon disc del sabadellenc, el primer treball cantat íntegrament en català
Subliminal al videoclip de «Bendita solteria»
Subliminal al videoclip de «Bendita solteria» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el nou senzill del badaloní, «Bendita solteria»
Eduard Iniesta
Eduard Iniesta | Juan Miguel Morales
Estrenem en primícia el segon avançament del nou disc del músic barceloní, «Internautes»
La Tour de Carol i Yung Rajola
La Tour de Carol i Yung Rajola | Arxiu Vankiki Records
Estrenem la nova col·laboració entre La Tour de Carol i Yung Rajola, avançament del pròxim EP de la banda barcelonina 'XMI:3'