Ovidi Montllor visitarà l'Acampada

Feliu Ventura i Xerramequ s'alien per oferir un homenatge al cantautor d'Alcoi

| 09/06/2015 a les 15:00h

Faré vacances! Una visita a Ovidi Montllor és l'espectacle que arriba a l'Acampada Jove de la mà de Feliu Ventura i Marc Serrats 'Xerramequ'. El proper 17 de juliol el festival se suma al record dels vint anys de la mort del cantautor d'Alcoi, recuperant els clàssics de l'artista a ritme de reggae d'autor. 

Ovidi Montllor. Foto: Arxiu Enderrock


Feliu Ventura
és un reconegut admirador d'Ovidi Montllor, que el pren com a referent imprescindible en la seva acció i cançó. Aprofitant que fa dues dècades que el cantautor d'Alcoi se'n va anar de vacances, Ventura presenta una nova proposta, aquesta vegada acompanyat de Marc Serrats 'Xerramequ' i els Aborígens. Faré vacances! Una visita a Ovidi Montllor és un repàs pels temes més emblemàtics de l'artista, en clau de reggae jamaicà. 

La vintena edició de l'Acampada Jove serà l'escenari en què s'estrenarà l'espectacle el divendres 17 de juliol. Entre el repertori, interpretaran des de "Montserrat", "El desperat" o "Va com va" fins als mítics "Homenatge a Teresa" o "Tot explota bé pel cap o per la pota". Així, Ovidi Montllor serà ben present a l'escenari. 

L'espectacle es complementarà amb peces del xativí, revisades per l'espectacle i adaptades a l'estil del Xerramequ i els Aborígens, aportant-hi passatges instrumentals creats especialment per a l'ocasió.
Arxivat a: Any Ovidi