El debut de L'Home Llop & The Astramats

La formació de ponent busca mecenes per al seu primer disc

| 14/06/2015 a les 07:00h

L'Home Llop és l'alter ego musical de Pau Llop. Juntament amb The Astramats, està immers en la producció del seu nou projecte: un àlbum recopilatori de les versions en català que es van fer als anys 60 a Catalunya, afegint-hi els ritmes jamaicans que més han fet ballar l'artista. A EDR estrenàvem una de les cançons d'aquest disc: "El martell".

L'Home Llop & The Astramats. Foto: Oriol Clavera


L'Home Llop ha engegat una campanya de micromecenatge per poder produir el seu primer treball, un disc que per una banda agafa les versions que es van fer en català durant els anys 60, i per l'altra, hi afegeix ritmes jamaicans com el reggae i l'ska. Fins al moment ja han avançat dos temes del disc, "Ulls de color mel" i "Jamaica Ska". A EDR estrenàvem "El martell" ("If I Had a Hammer", de Pete Seeger), que van traduir Queta&Teo al català i va versionar a reggae Nocky Thomas



Fa dos anys que Pau Llop va deixar d'imaginar-se les seves fantasies musicals i va passar a l'acció. L'Home Llop & The Astramats és la banda resultant, formada per Marc Serrats 'Xerramequ' i diversos artistes de la seva terra, com David Esterri 'Lo Pardal Rocker', Joana Cebolla o Victor Ayuso. 

El treball sortirà en vinil i en disc. "Des de fa uns anys sóc consumidor de vinils", explica Pau Llop, i afegeix que és un suport molt potent gràficament, i que per escoltar-lo s'ha de fer "un procés ritual". També hi haurà disponible una edició en CD, perquè arribi a més gent. 



Membre fundador d'Escalivada, amb qui ja va gravar un parell de treballs, no ha rebut mai formació musical: "He viscut la música com una part imprescindible que sempre m'acompanya en el meu dia a dia. Per exemple, m'agrada arrencar a cantar garrotins i, de fet, en una d'aquestes glosades va ser quan en Carles Belda em va batejar com l'Home Llop", afegeix. 
Arxivat a: Enderrock, L'Home Llop & The Astramats, debut, reggae