Una revetlla de cançons a Enderrock TV

Aquesta setmana passaran pel plató In Crescendo, Sabor de Gràcia, The Hanfris Quartet i Màia

| 22/06/2015 a les 15:00h

La festivitat de Sant Joan capgira la graella d'Enderrock TV. El dimarts 23 de juny El Punt Avui TV emetrà un programa especial que engegarà amb Sabor de Gràcia i seguirà amb una tria de 30 actuacions que han passat pel plató des de l'inici del programa. 
Sabor de Gràcia Foto: Xavier Mercadé

La formació coral In Crescendo, guanyadora de la primera edició del concurs televisiu Oh Happy Day, visitarà aquest vespre l'espai Enderrock TV per presentar el seu debut, Som In Crescendo (Música Global). Interpretaran una de les cançons que van impressionar el jurat del programa de TV3, la versió de "Chandelier" de l'australiana Sia

El dimarts 23, nit de revetlla, la xarxa de televisions locals emetran l'entrevista i actuació de Sabor de Gràcia, mentre que a El Punt Avui TV hi haurà un programa especial que començarà amb el grup barceloní i recollirà 30 actuacions de grups que ja han passat pel plató, un recopilatori per assaborir la revetlla amb la millor música catalana!

El dia de Sant Joan, 24 de juny, no hi haurà emissions per la festivitat, i es reprendran dijous 25 amb el quartet de veus The Hanfris Quartet i el seu medley a capel·la de "30 dècades de pop-rock en català". Per acabar la setmana, divendres 26 Màia interpretaran "La lluna fa baixada" del seu nou disc, Estels a les butxaques (DiscMedi, 2015). 

Totes les actuacions i entrevistes es podran veure a El Punt Avui TV, a les 22.40 h de dilluns a dijous i a les 21.40 h els divendres. També es podrà veure en algunes de les televisions de La Xarxa: TV Costa Brava, Vallès Visió, Canal Taronja Central, Canal Blau, Empordà TV, Televisió del Berguedà, RTV l'Escala i TAC 12.
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, sabor de gràcia, the hanfris quartet, màia, El Punt Avui TV, la xarxa, in crescendo