Sangtraït en versió simfònica a l'Acústica

El festival empordanès anuncia les primeres confirmacions

| 06/07/2015 a les 12:00h

La 14a edició del festival Acústica de Figueres se celebrarà del 27 al 30 d'agost i reforça els concerts en format acústic a petició popular dels seus usuaris. Els primers noms de la programació més íntima són Sangtraït en versió simfònicaNeneh Cherry, Joan Miquel Oliver, Joan Dausà, Núria Graham i l'espectacle L'Ovidi, poema sense acabar
Sangtraït Foto: Arxiu Enderrock

La mítica banda de la Jonquera serà una de les principals protagonistes de l'Acústica 2015. El fundador de Sangtraït, Quim Mandado, juntament amb Los Guardians del Pont (LGP) homenatjaran el rock dur dels noranta en un format inèdit, acompanyats de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà per presentar un espectacle simfònic. Com ja ho van fer bandes internacionals com ara Scorpions o Metallica, repassaran el repertori més popular de Sangtraït. Però no només hi serà Mandado (veu i baix) com a representant, sinó que la renovada formació LGP porta Martin Rodríguez a la bateria. El trio es completa amb Joan Cardoner.

L'edició passada l'organització va realitzar una enquesta als assistents, i és per això que a la nova edició han augmentat de 4 a 6 els concerts de format més íntim per recuperar l'essència del festival. Dins aquesta programació, també han confirmat la cantant sueca Neneh Cherry com a primer nom internacional, al costat de Joan Miquel Oliver, Núria Graham, Joan Dausà i l'espectacle L'Ovidi, poema sense acabar que ha girat arreu amb Gemma Humet, Toti Soler i l'actor Joan Massotkleiner. 

Aquests artistes actuaran al Teatre Municipal El Jardí i la plaça Gala i Salvador Dalí i es combinarà amb la resta del cartell, que s'anunciarà el 16 de juliol. Les entrades ja estan a la venda al web del festival. 

Arxivat a: Enderrock, festivals, acústica, figueres, sangtraït