De festival a la finca Mas Solers

Sortegem tres entrades dobles per a la cita d'aquest divendres de Sant Pere de Ribes

| 15/07/2015 a les 11:00h

El palauet renaixentista de la finca Mas Solers a Sant Pere de Ribes acollirà aquest divendres 17 de juliol una nova edició del festival Sons Solers, un espai ple d'encant que acollirà propostes de denominació d'origen: The Excitements, Guillamino & The Control Z's, Caïm Riba, Xarim Aresté, Joan Colomo i The Gramophone Allstars. A Enderrock.cat us convidem a la cita!
Guillamino Foto: Arxiu Bankrobber

Es tracta d'un festival jove però amb molta personalitat. El Sons Solers és una proposta arrelada a la terra que aposta per formacions en sintonia. Enguany la cita està formada per sis propostes on el soul, funk i la música negra són les protagonistes, combinades amb música d'autor.

Hi actuaran The Excitements (liderada per la veu explosiva de Koko-Jean Davis), Pau Guillamet (Guillamino) acompanyat de The Control Z's, i el toc més jazz i reggae anirà a càrrec de The Gramophone Allstars.

L'altra tríada consta del pop més independent de Joan Colomo i les propostes en solitari de Xarim Aresté, que estrena una nova banda, i Caïm Riba (fundador de Pastora).   

El festival se celebrarà aquest divendres 17 de juliol a la finca Mas Solers, antic Gran Casino de Barcelona. Els concerts començaran a les 20 h i s'allargaran fins a les 3 de la matinada, i es desplegaran en dos escenaris del recinte. 

Et convidem al Sons Solers!
A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles per assistir-hi. Si voleu participar-hi només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom, cognoms, DNI i telèfon. A l'assumpte del missatge s'ha d'especificar 'Concurs Sons Solers'. Dijous 16 al migdia anunciarem els guanyadors en una notícia!
Arxivat a: Concursos, sons solers, festivals