Els músics que ja s'han inscrit a la Via

Joan Dausà, Dharma, Lluís Llach i Gossos entre els primers inscrits a la nova mobilització per a l'11 de setembre

| 22/07/2015 a les 14:59h

La campanya Ara és l'hora, creada per Òmnium Cultural i l'ANC, va presentar ahir la nova mobilització que proposen de cara a la Diada Nacional de Catalunya, la Via Lliure. Les entitats conviden als ciutadans i ciutadanes a omplir els més de 5 km de la Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre. Ahir es van obrir les inscripcions per a participar-hi i entre els primers inscrits s'hi han apuntat músics. 
Via Catalana Foto: Gerard Mercadé

El Parc de la Ciutadella va acollir ahir al migdia la presentació de la nova concentració per a l'Onze de setembre: la Via Lliure de la República Catalana. Les personalitats del món de la cultura que hi van assistir van ser els primers en inscriure's hi ha diversos músics: Lluís LlachJoan Dausà, Natxo Tarrés (cantant de Gossos), i Joan i Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma. De l'àmbit cultural també s'hi van sumar l'actor Joel Joan, l'escriptor Màrius Serra, la directora de cinema Isona Passola, l'actriu Sílvia Bel. 

Si l'any passat des d'Ara és l'hora van demanar a la ciutadania que s'aplegués a l'avinguda Diagonal i la Gran Via de Barcelona, enguany han escollit l'avinguda Meridiana. Es dividirà la via pública en 135 trams (el nombre de diputats que hi ha al Parlament) i en deu eixos com a element vertebrador de la Diada: regeneració democràtica, solidaritat, educació i cultura, oberta al món, igualtat, innovació, benestar i justícia social, sostenibilitat, diversitat i equilibri territorial. 

A continuació recollim alguns tuits de la presentació: 

Arxivat a: Enderrock, onze de setembre, diada, lluís llach, joan dausà, dharma, gossos