Regal exclusiu d'Els Amics a Cap Roig

Els assistents al concert d'aquest vespre rebran en format físic l'EP inèdit 'La taula petita'

| 06/08/2015 a les 07:00h

Tot just fa una setmana que Els Amics de les Arts van celebrar 10 anys de trajectòria al festival Grec de Barcelona. El concert de Cap Roig serà encara més especial: enregistraran l'espectacle en directe per a un futur DVD i els assistents seran els únics que obtindran en format físic l'EP inèdit de dues cançons, La taula petita (Pistatxo Records).
Els Amics de les Arts celebrant 10 anys al festival Grec 

Quan és l'aniversari d'algú, la tradició és que els amics i familiars li facin un regal. En el cas d'Els Amics de les Arts ha estat al revés. La gran festa que van anunciar per celebrar deu anys de trajectòria va començar la setmana passada amb un concert al festival Grec de Barcelona (aquí podeu reviure la nit) acompanyats de la Dream Big Band, dirigida per Vicens Martín.

Aquesta nit es repetirà al festival de Cap Roig (a les 22 h), però a banda d'aquest regal en directe, Els Amics repartiran a tots els assistents l'EP inèdit La taula petita (Pistatxo Records). Una peça de col·leccionista que inclou dues cançons que parlen sobre l'amistat i que també han presentat en format videoclip: "Els Amics s'ajuden en tot" i "La taula petita". 

La nit de Cap Roig serà una vetllada per a recordar i per això han decidit gravar l'espectacle en directe. Més endavant, l'editaran en format DVD.

El quartet va néixer en un pis d'estudiants en un piset al carrer Muntaner de Barcelona, que recreen durant l'espectacle amb un sofà vermell enmig de l'escenari. Van començar a posar els peus al món de la música a través del concurs Sona 9 i una dècada més tard acumulen tres discos i una multitud de seguidors que han connectat amb les històries d'Els Amics

Arxivat a: Enderrock, festivals, cap roig, els amics de les arts, aniversari