Vida i Cruïlla, guardonats als Premios Fest

La segona edició també premia el Sónar per la millor campanya de comunicació

| 29/10/2015 a les 11:29h

Tres festivals catalans han rebut el reconeixement per la seva feina en la segona edició dels guardons d'àmbit estatal que atorguen els Premios Fest. Entre una quinzena de categories, públic i jurat valoren l'excel·lència i la diversitat en l'oferta cultural de les cites estivals. 

Vida Festival. Foto: Xavier Mercadé


Els Premios Fest van néixer amb la voluntat de reconèixer i promoure la feina i la creativitat dels festivals de música de l'Estat espanyol. Els guardons es divideixen en una quinzena de categories, en funció de la capacitat de la proposta i algunes tasques específiques. Els Premis els atorguen un jurat especialitzat en el sector i el públic. 

La gala de lliurament de premis es va celebrar aquest dimecres 28 al Museu Guggenheim de Bilbao, i entre el palmarès hi ha cinc propostes dels Països Catalans: el Vida Festival, valorat com a millor festival de mitjà format; el Festival Cruïlla per la millor producció; el Sónar per la millor campanya de comunicació; el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) i el festival de música punk, rock i underground Fuzzvillefest, establert a Benidorm, en la categoria de millor festival revelació.

També hi ha guardons per als protagonistes dels festivals: els grups. Pel que fa al millor directe nacional s'han endut el premi els navarresos Berri Txarrak, i entre els finalistes també es va valorar La Pegatina i els madrilenys Vetusta Morla
Arxivat a: Enderrock, premios fest, vida, cruïlla, sónar, premis