Brams, 25 anys a les trinxeres

Sortegem dues entrades dobles per al concert final dels 25 anys a la sala Apolo

| 09/11/2015 a les 07:00h

Aquest divendres 13 de novembre Brams tancaran la gira dels 25 anys de la banda a la sala Apolo de Barcelona. Ha estat un quart de segle combatiu i amb la llibertat per bandera. Serà una nit molt especial amb convidats de luxe, Txarango i Els Catarres, i a Enderrock.cat tenim dues entrades dobles per assistir-hi!

Brams. Foto: Àlex Carmona


El rock combatiu de Brams sempre ha anhelat el context en què està immers el nostre país, i els avalen una dotzena de discos publicats. Amb un discurs contundent i veraç, el grup liderat per Francesc Ribera 'Titot' ha connectat diverses generacions en la lluita llibertària. El grup explica la seva pròpia gesta així: "En el món de Brams, l'art és el missatger de la idea. Si no hi ha idea, l'art no té sentit, perquè la música per a nosaltres sempre ha estat un mitjà, mai una finalitat. I si alguna cosa hem demostrat amb Brams en aquests 25 anys és que tenim les idees clares". 

Els berguedans van marxar el 2004, però van tornar a les trinxeres el 2010. Enguany celebren vint-i-cinc anys de trajectòria i aquest divendres clouran la gira d'aniversari a la sala Apolo de Barcelona (21.30 h). Serà un concert festiu i enèrgic, on han convidat dues de les bandes més populars del moment: Txarango i Els Catarres

Hi vols anar? 
A Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per assistir al concert de Brams! Si vols participar al concurs només cal que envïis un correu electrònic amb l'assumpte '25 anys Brams' a [email protected] indicant el teu nom, cognoms i DNI abans del dijous 12 a les 10 h. Anunciarem els guanyadors a les 15 h del mateix dijous. Sort!
Arxivat a: Concursos, brams, aniversari, sala apolo, barcelona