Jabier Muguruza, íntim i jazzístic

Sortegem una entrada doble per al concert d'aquest divendres a l'EH Sona

| 18/11/2015 a les 15:00h

La majoria d'edat del cicle EH Sona porta a Barcelona Jabier Muguruza. El músic d'Irun arriba una vegada més a terres catalanes amb nou disc a punt de sortir del forn, i aquest divendres 20 de novembre l'estrenarà en directe. A Enderrock.cat et convidem a assistir-hi. Participa-hi!

Jabier Muguruza. Foto: Arxiu EH Sona

Jabier Muguruza porta més de dues dècades als escenaris i sempre ha tingut una sintonia especial amb els Països Catalans. A la passada edició del Festival BarnaSants, concretament el 20 de març, va enregistrar un concert en directe envoltat de cantautors i músics que l'admiren: Meritxell Gené, Feliu Ventura, Mariona Castillo i el pianista Mikel Azpiroz.

L'artista basc està a punt de publicar el seu catorzè disc d'estudi, Tonetti anaiak, una obra que es mou en un entorn jazzístic i d'atmosfera íntima, cançons a cau d'orella que presentarà aquest divendres 20 (a les 8 del vespre) al centre neuràlgic del País Basc a la capital catalana, l'Euskal Etxea. 

Hi vols anar?
A Enderrock.cat tenim una entrada doble per assistir al concert. Si voleu participar al sorteig només cal que ompliu el següent formulari. El mateix divendres anunciarem la persona guanyadora: 
  • Concurs 'Jabier Muguruza'

  • Divendres 20/11/2015 - 20 h - Euskal Etxea (Barcelona)

  • En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers "Màiling" propietat de GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L., amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a [email protected].
     

  • Should be Empty:
Arxivat a: Concursos, euskal etxea, EH Sona, jabier muguruza, barcelona