L'hivern de Ponent

"Invierno" és el primer videoclip de la banda lleidatana Arlo

| 22/12/2015 a les 14:00h

Arlo és un grup de pop-rock de Lleida que enguany ha publicat el seu primer disc, homònim, editat per Quiet Records. Canten en català i castellà a parts iguals i per al seu primer videoclip han escollit "Invierno", una cançó molt representativa per a la banda i que ja podeu veure a Enderrock.cat.

Arlo. Foto: Arxiu Enderrock

Arlo Guthrie
 és un músic nord-americà, fill de Woodie Guthrie, que ha donat nom a aquest quintet de pop-rock lleidatà. Aquest tret identitari no només queda reflectit en el nom, sinó en la idiosincràcia del grup. El quintet crida l'atenció pel gran protagonisme que hi pren la base rítmica, i és que en una mateixa banda hi conviuen bateria i percussió. 


A Enderrock.cat estrenem el primer videoclip de la banda, "Invierno", una cançó que va néixer molt ràpid a partir d'un riff de guitarra i que en el seu conjunt recull l'essència d'Arlo: "L'hivern a la nostra terra és dur, molt dur, i ens encanta, perquè després, la primavera, és unica i meravellosa. Ens anava molt bé aquest tema per fer un videoclip conceptual, una història plena d’emocions i contradiccions, plena d’humanitat", explica la banda. El clip juga amb blanc i negre, amb l'efecte travelling (moviment de la càmera canviant la posició del seu eix) i amb dues històries que s'entrellacen "fins a trobar-se". 
Arxivat a: Enderrock, arlo, videoclip, invierno, pop-rock, estrena