Banda sonora de pel·lícula a
Enderrock TV

Burruezo & Claustrofóbica Camerata, Alessio Arena i Graut hi presentaran nous treballs

| 18/01/2016 a les 15:00h

El director Albert Serra va encarregar a Pedro Burruezo la banda sonora per a la seva pel·lícula Història de la meva mort, però finalment el banyolí no la hi va incloure. Burruezo acompanyat de Claustrofóbica Camerata l'han publicada en forma de disc: l'han titulat La banda sonora maldita (Tormina Records, 2015) i divendres el presentaran a Enderrock TV.
Alessio Arena. Foto: Arxiu Enderrock 

La tercera setmana de gener començarà aquest dilluns amb la visita de Balancí i el seu darrer disc, El soroll trenca el silenci (La Casa Calba, 2015). Al capdavant del projecte, Ramon Cugat interpretarà "Món petit" per demostrar el gir elèctric de la banda. Dimarts serà el torn de Graut, l'aposta personal del guitarrista sabadellenc Toni Grau. Limit's (Microscopi, 2015) és el seu debut, i a Enderrock TV en presentarà una de les cançons: "Més enllà de les ombres". 

El dijous 28 de gener el cantautor Alessio Arena presentarà el seu proper disc, La secreta danza, a la sala Music Hall de Barcelona, i aquest dimecres a Enderrock TV podrem escoltar en exclusiva una de les cançons: "La veritat vista per un artista". L'endemà descobrirem l'espectacle actual de la companyia de cançó improvisada Corrandes Són Corrandes i n'oferiran un tastet: "Corrandes de Salelles". 

Les tretze cançons cinematogràfiques de Burruezo & Claustrofóbica Camerata han acabat prenent forma al disc La banda sonora maldita (Tormina Records, 2015). Així que divendres el barceloní ens parlarà sobre la història de la música i n'interpretarà "Questa piccola strada". 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure a una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, la xarxa, televisió, burruezo & claustrofóbica camerata, alessio arena, graut, corrandes són corrandes, balancí, enderrock tv, el punt avui tv