Últims dies per votar als Premis Enderrock 2016

El dimecres 9 de febrer es tanca la segona volta del vot popular

| 06/02/2016 a les 15:00h

S'acosta la fi de la segona volta del vot popular dels Premis Enderrock 2016 que determinarà els guanyadors de cada categoria del vot popular. Fins al 9 de febrer hi pots participar. No t'adormis!

Cartell de David Torrents


La primera volta de les votacions populars de la XVIII edició dels Premis Enderrock de la Música Catalana es van comptabilitzar 6.450 vots d’usuaris únics registrats al web. A la segona volta només hi ha deu grups per a cada categoria: les millors edicions dels discos catalans publicats durant el 2015 de pop-rock, cançó d’autor, folk, públic familiar/infantil, jazz i clàssica, a més de les categories de millors artistes, cançons, sales, clips, DVD i portades, entre altres. 

Si encara no hi has participat, tens temps fins al 9 de febrer. Només cal que accedeixis a www.enderrock.cat/premis
 
La gala dels Premis Enderrock 2016 se celebrarà el dijous 3 de març al Teatre Municipal de Girona, en el marc del conveni establert entre l’Ajuntament de Girona i Grup Enderrock, i amb el patrocini principal d’Estrella Damm. Serà presentada pels actors Carles Xuriguera i Rafael Faixedas. El cartell gràfic d'aquesta edició és del dissenyador multidisciplinari David Torrents, que ha format part de diferents jurats internacionals i ha estat guardonat amb mig centenar de premis pels seus treballs. 
Arxivat a: Enderrock, premis enderrock 2016, premis enderrock, votació popular