Amor literari, poètic i musical

Estrenem el videoclip "L'amor fora de mapa" de Mire Vives i Borja Penalba

| 12/02/2016 a les 12:00h

La cantant Mire Vives i el músic i productor Borja Penalba han treballat plegats en la musicació dels poemes de la nova novel·la de Roc Casagran, L'amor fora de mapa (Sembra Llibres, 2016). El disc contindrà 14 poemes musicats de l'obra, i avui a Enderrock.cat estrenem el videoclip de la cançó que dóna nom al llibre i el disc: "L'amor fora de mapa".

Borja Penalba i Mire Vives. Foto: Lorena Perales

El duet valencià estava treballant en temes propis quan els va caure a les mans la nova novel·la de l'escriptor sabadellenc Roc Casagran. Els va proposar musicar els poemes que apareixen a L'amor fora de mapa (Sembra Llibres, 2016), i Mire Vives i Borja Penalba no s'ho van pensar dues vegades.

Un viatge musical, literari i emocional que connecta les pàgines de l'obra amb les seves musicacions. Des de cançons pop fins a boleros al servei dels versos de Casagran. La novel·la sortirà a la venda el 18 de febrer i segons l'editorial Sembra Llibres la novel·la va de "la bellesa i l’angoixa, l’atracció i la prohibició, l’autenticitat i el desconcert. Un mapa dibuixat amb els sentiments fragmentats de tres ànimes d’uns trenta-pocs anys que miren de sobreviure envoltats en les incerteses i les crisis que minen els temps actuals".

Mire Vives i Borja Penalba han musicat 14 poemes que apareixen al llibre i s'entrellacen amb altres que reciten Roc Casagran i el poeta Francesc Anyó. El duet ha treballat conjuntament amb l'autor que els ha guiat a l'hora de traslladar l'obra a l'òrbita musical.

El disc, que pren per nom el títol de la novel·la, es publicarà el 27 de febrer i l'editarà el segell valencià Mésdemil. El dia de la sortida coincidirà amb la presentació oficial del llibre i l'àlbum que tindrà lloc a El Velòdrom de Sabadell amb la presència dels músics i l'escriptor. En exclusiva a Enderrock.cat estrenem el videoclip del poema musicat "L'amor fora de mapa":


Arxivat a: Enderrock, sabadell, l'amor fora de mapa, llibre, novel·la, roc casagran, mire vives, borja penalba, país valencià