Namina i Cesk Freixas a Enderrock TV

Daniel Rosell, Les Violines i De Paper, protagonistes de la televisió musical

| 15/02/2016 a les 15:00h

Els festivals d'hivern especialitzats en folk i cançó d'autor, el Tradicionàrius i el BarnaSants respectivament, programen una bona colla de grups al llarg de tres mesos. Abans, però, els hem convidat a Enderrock TV perquè presentin les noves fites musicals a la petita pantalla. De dilluns a divendres, a les televisions de la xarxa

Namina. Foto: Xavier Minguella


Dilluns exclusiu. El cantautor Daniel Rosell avançarà una cançó del seu proper disc al programa: "Exclòs entre els exclosos". El valencià va publicar l'any passat Hakone (Mésdemil, 2015), un viatge musical enigmàtic a la ciutat japonesa. Com serà el nou àlbum? Ho descobrirem a Enderrock TV. 

Dimarts folk. Aquest dissabte 20 de febrer la banda de cordes folk Les Violines actuarà al festival Tradicionàrius, i a la petita pantalla farà un tastet del concert amb el tema "Flaix folk: la Granja". 

Dimecres familiar. L'espectacle de titelles de De paper s'ha materialitzat al disc Dins la panxa del llop. El 28 de febrer seran al CAT de Gràcia i abans interpretaran "El desert" a l'espai musical. 

Dijous sensual. La cantant catalanobrasilera Namina és una de les artistes que actuaran la setmana vinent al festival BarnaSants (26 de febrer, CC Albareda de Barcelona). A Enderrock TV vindrà amb el seu quintet per presentar la cançó "Wet". 

Divendres poètic. El cantautor Cesk Freixas i l'escriptor Roc Casagran presenten un espectacle plegats a partir dels versos de Casagran i les cançons de Freixas. Fidels al festival de cançó d'autor BarnaSants, abans d'actuar-hi interpretaran "Lluís Companys" per acomiadar la setmana del programa televisiu. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, de paper, daniel rosell, cesk freixas, namina, enderrock tv, la xarxa, el punt avui tv