Ramon Mirabet s'enlaira a l'Apolo

Sortegem 2 entrades dobles per al concert del santfeliuenc d'aquest dijous, 10 de març

| 07/03/2016 a les 13:00h

L’any passat Ramon Mirabet va tancar la gira del seu primer disc a la sala Apolo de Barcelona i, no podria ser d’una altra manera, aquest és un dels espais que acollirà la presentació de les noves cançons. El santfeliuenc hi actuarà aquest dijous 10 de març a les 21 h dins el Guitar BCN. A Enderrock.cat sortegem dues entrades doble per a la cita!
 Ramon Mirabet. Foto: Xavier Mercadé

Mirabet concep la música com una expressió molt íntima, i li ha costat anys decidir-se a cantar en públic. Si a Happy Days (Warner Music, 2013) va obrir la porta a cançons emotives i de temes més transcendentals, a Home Is Where the Heart Is (Warner Music, 2016) es basa en històries viscudes i altres que l’han inspirat. És una immersió a l’interior de l’artista.

El títol del disc fa referència a una cita anglosaxona que significa que casa teva és allà on vas. Per a la seva trajectòria li va com anell al dit: “Al meu cor hi ha una petita part de cada lloc on he viscut”, admet. Però també vol ser un homenatge al seu país, i és que “aquí és on la gent m’ha acollit i té ganes d’escoltar-me”.

Una de les cases musicals del santfeliuenc és la sala Apolo de Barcelona, i és que allí és on va acabar la gira anterior i on farà parada amb el nou disc. El concert serà aquest dijous 10 de març (21 h) en el marc del Guitar BCN i a Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles! Si voleu participar en el sorteig, només cal que ompliu aquest formulari. Dimecres al migdia anunciarem els guanyadors. Sort!
 
Arxivat a: Concursos, pop, ramon mirabet, sala apolo, barcelona